Nieuws

Het belang van een goede administratie

21/08/2020

Belang van een administratie


Voor ondernemers is het van belang om een goede administratie te laten voeren door een boekhouder of administratiekantoor. Je kunt uiteraard ook zelf jouw eigen administratie voeren, maar het strekt tot de aanbeveling om de eigen administratie te laten controleren door een goede boekhouder.

Door het voeren van een goede en juiste administratie voldoe je ook aan de wettelijke verplichting om een goede administratie bij te houden en te bewaren. Het helpt ook bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen of bij het nemen van een belangrijke investeringsbeslissing.

Met het bijhouden van je administratie heb je altijd een goed overzicht van je onderneming en leg je vast wat zich afspeelt binnen je bedrijf. Daarnaast helpt een overzichtelijke administratie bij het invullen van verschillende belastingaangiften.


Waarom een goede administratie belangrijk is


Naast een wettelijke verplichting om een goede administratie te voeren, is inzicht in de bedrijfvoering ernorm van belang.

Doordat een administratiekantoor of boekhouder jouw boekhouding cq administratie correct bijhoudt, beschik je direct over de juiste cijfers en resultaten van jouw onderneming. Je hebt meteen inzicht in de omzet, kosten en resultaat van je bedrijf en op basis van deze getallen kun je je bedrijfsactiviteiten eventueel bijstellen.

Naast een helder inzicht in je bedrijfsvoering, heb je je administratie ook nodig om de diverse belastingaangiften te kunnen invullen. Het is verstandig om ook de door jou zelf ingevulde aangiften te laten controleren door een administratiekantoor of boekhouder. De meest voorkomende aangiften die je op basis van jouw administratie moet doen zijn: omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.


De juiste boekhouder

Wil je naar aanleiding van bovenstaand artikel in contact komen met een goede en degelijke boekhouder die je kan helpen bij het voeren van de administratie of ondersteuning biedt bij de belastingaangiften ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze site door het invullen van de vragen in deze link: http://www.vindmijnboekhouder.nl/vind-mijn-boekhouderTerug naar de vorige pagina

Vind mijn boekhouder

In drie simpele stappen ontvangt u (maximaal) 4 offertes of aanbiedingen van boekhouders uit uw eigen regio ! 

Klik hieronder op Aanvragen en start met het ontvangen van gratis offertes van boekhouders bij u uit de buurt.

Aanvragen

Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.

Aanmelden
Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.Aanmelden Lees verder
Contactgegevens
Postbus 81,
4920 AB Made
info@vindmijnboekhouder.nl