Nieuws

Voordelen voor boekhouders en administratiekantoren

11/08/2020

In dit artikel gaan wij dieper in op de voordelen die wij boekhouders en administratiekantoren bieden bij deelname aan ons platform.

1. Groei van je omzet in eigen hand

Je wilt graag de omzet van jouw administratiekantoor vergroten en je vindt het belangrijk om jouw klantenkring uit te breiden. Wij bieden je de mogelijkheid om een door jou gekozen maximaal aantal leads te ontvangen per maand. Dit kan je heel eenvoudig zelf instellen op je persoonlijke account dat je krijgt als deelnemer aan ons platform.

2. Geen koude acquisitie

Hoe vervelend is het om potentiële klanten te bellen of langs te gaan met het risico op reputatie schade als gevolg van het "ongevraagd lastig vallen" van prospects. Dit behoort nu gelukkig tot het verleden omdat de leads die wij genereren via vindmijnboekhouder.nl bestaan uit serieuze MKB bedrijven die een (nieuwe) boekhouder willen vinden voor het uitbesteden van hun administratie.

3. Geen verborgen kosten

Deelname aan vindmijnboekhouder.nl is kosteloos, wij berekenen geen inschrijf-, handelings-, of administratiekosten. Het enige wat wordt doorbelast is het aantal goedgekeurde leads dat je in een maand hebt ontvangen. Doordat je het aantal te ontvangen leads zelf kan bepalen, ben je zelf ook nog eens volledig in control ten aanzien van je te besteden budget.

 

4. Exclusiviteit van de aanvragen (leads)

Wat door veel deelnemers als positief wordt ervaren is het feit dat de aanvraag die door de  ZZP-er en MKB-er worden gedaan, naar maximaal drie (of minder) van je concurrenten wordt gestuurd. Op deze manier is de kans groot dat je weer een nieuwe klant aan je portefeuille kan toevoegen.

 

5. Deelname kosteloos opzegbaar

Is je portefeuille groot genoeg geworden en is het maximum van het aantal klanten dat je kan ondersteunen en begeleiden bereikt, dan kan je tijdelijk je account pauzeren of stoppen. Indien je je account wilt beëindigen vinden wij dat natuurlijk erg jammer, je kunt je deelname dan uiteraard direct stoppen zonder dat hier kosten aan zijn verbonden. We rekenen enkel nog de afgenomen leads in die betreffende maand af. Als je na verloop van tijd toch terug wilt komen, zullen wij je met open armen ontvangen en als vanzelfsprekend weer goede leads genereren.Terug naar de vorige pagina

Vind mijn boekhouder

In drie simpele stappen ontvangt u (maximaal) 4 offertes of aanbiedingen van boekhouders uit uw eigen regio ! 

Klik hieronder op Aanvragen en start met het ontvangen van gratis offertes van boekhouders bij u uit de buurt.

Aanvragen

Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.

Aanmelden
Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.Aanmelden Lees verder
Contactgegevens
Postbus 81,
4920 AB Made
info@vindmijnboekhouder.nl