Over ons

Over vindmijnboekhouder.nl

Ontvang offertes van boekhouders uit uw eigen regio.

Vindmijnboekhouder.nl is een zelfstandig en onafhankelijk internetplatform en gespecialiseerd in het koppelen van vraag en aanbod van boekhouders en bedrijven, die op zoek zijn naar een (nieuwe) boekhouder.
De door ons geselecteerde boekhouders richten zich met name op het MKB en op de snel groeiende groep van zelfstandige professionals (ZZP).
Wij zorgen ervoor dat in elk postcodegebied in Nederland minimaal 1 en maximaal vier boekhouders of boekhoudkantoren zijn aangesloten, zodat u altijd offertes ontvangt van boekhouders uit uw eigen regio.
Wij helpen ZZP-ers en MKB-ers bij het vinden van de beste boekhouder uit de eigen regio.  

Drie eenvoudige stappen

U kunt in drie eenvoudige stappen uw offerte aanvragen bij maximaal 4 verschillende boekhouders uit uw eigen regio.

Stap 1:
Vul uw bedrijfsgegevens in en selecteer welke vakgebieden u binnen uw administratie zou willen uitbesteden.

Stap 2:
Verstuur uw aanvraag, waarna u een bevestiging ontvangt met daarin de boekhouders of boekhoudkantoren aan wie de aanvraag is verzonden.

Stap 3:
Binnen enkele dagen ontvangt een offerte of aanbieding op maat. U kunt dan de verschillende offertes met elkaar vergelijken en uw keuze bepalen naar welke boekhouder u uw administratie wilt uitbesteden.

Vind mijn boekhouder

In drie simpele stappen ontvangt u (maximaal) 4 offertes of aanbiedingen van boekhouders uit uw eigen regio ! 

Klik hieronder op Aanvragen en start met het ontvangen van gratis offertes van boekhouders bij u uit de buurt.

Aanvragen

Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.

Aanmelden
Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.Aanmelden Lees verder
Contactgegevens
Postbus 81,
4920 AB Made
info@vindmijnboekhouder.nl