Advies
Naast een correcte administratie en belastingaangifte, heeft u als ondernemer soms behoefte aan andere ondersteuning. Een boekhouder kan op elk gewenst moment advies geven. Zo kunt u ondersteund worden bij financieringsvraagstukken, liquiditeitsprognoses en het debiteurenbeheer.

Als jij bij jouw boekhouding ook specifieke vragen hebt, waarbij veel kennis noodzakelijk is, dan kan het zijn dat je daar best een serieus uurtarief voor moet betalen. Hierbij kun je denken aan advies en ondersteuning bij een serieuze crowdfunding-campagne, investering of subsidie.

Advies en ondersteuning door een boekhouder

Onze boekhouders kunnen bijvoorbeeld helpen bij:

  • liquiditeitsprognoses opstellen;
  • debiteurenbeheer;
  • financieringsvraagstukken oplossen;
  • bespreken van periodieke rapportages.

Specialisatie boekhouder

Veel boekhouders hebben zich gespecialiseerd in specifieke klantvragen. Daarom kan de ene boekhouder beter bij uw situatie passen dan de andere. Het is niet altijd gemakkelijk om zelf de juiste boekhouder te vinden. Op onze website kunt u duidelijk aangeven welke vragen of diensten u nodig hebt van de boekhouder, zodat u zeker bent van een geschikte match.

Bespaar tijd en geld door een adviseur in te schakelen

Een boekhouder is bedreven in het de financiƫle administratie. Hij of zij kan u snel op weg helpen met enkel een kort advies, waar u zelf wellicht langere tijd had moeten inlezen over de juiste oplossing en werkwijze. Daarnaast bespaart een boekhouder u vaak geld, door u te wijzen op aftrekposten die u zelf niet had voorzien.

Vind een boekhouder voor vlot advies

Zoekt u een boekhouder die u snel op weg kan helpen met lastige financiƫle vragen? Via onze website vindt u makkelijk een boekhouder bij u uit de buurt.

Vind een boekhouder