Belastingaangifte
Wanneer u ondernemer bent voor de inkomstenbelasting, dan bent u verplicht om tijdig digitale aangifte te doen. Dit kan echter zeer complex zijn. De juiste kennis van de belastingregels is van groot belang voor een correcte aangifte. Onze boekhouders kunnen ondersteunen bij de aangifte van uw omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en loonbelasting.

Als ondernemer moet u een paar keer per jaar belastingaangifte doen. U kunt de belastingaangifte uiteraard zelf invullen, maar dit kost tijd en expertise. Tijd die u liever besteed aan het laten groeien van uw onderneming! Daarom is het uitbesteden aan een boekhouder geen overbodige luxe. Vindmijnboekhouder.nl helpt u de geschikte ondersteuning te vinden.

Belastingaangifte

Onze boekhouders kunnen u ondersteunen bij:

  • Aangifte omzetbelasting per kwartaal of maand
  • Aangifte inkomstenbelasting één maal per jaar
  • Aangifte vennootschapsbelasting één maal per jaar
  • Aangifte loonbelasting per maand

Voorkom fouten in uw belastingaangifte

U wilt uiteraard geen fouten maken in uw belastingaangifte. Door een boekhouder in te schakelen zal de aangifte correct worden opgesteld. Zij helpen u om eventueel gemaakte fouten uit de aangifte te halen, zodat u geen boete riskeert.

De kosten van ondersteuning bij de belastingaangifte

Afhankelijk van uw vraag, zullen de kosten van een boekhouder voor de belastingaangifte variëren. Een eenvoudige aangifte kost ongeveer 75 euro, een iets moeilijkere kan tussen de 100 tot 150 euro kosten. Wanneer u veel kosten wilt inbrengen, zal de prijs van uw boekhouder ook oplopen omdat hij of zij er meer tijd in zal steken. Het is verstandig om van te voren duidelijke afspraken hierover te maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Belastingadvies

Heeft u als ondernemer ook vragen over bijvoorbeeld innovatietrajecten, subsidies of investeringen? Dan bent u gebaat bij niet alleen een vlotte belastingaangifte, maar ook helder belastingadvies. Met de hulp van een boekhouder bij uw belastingaangifte, behaalt u het meeste voordeel voor uw onderneming.

Vind de juiste boekhouder

Heeft u een boekhouder nodig voor enkel uw jaarlijkse inkomstenbelasting, of zoekt u periodieke ondersteuning? Geef uw behoefte duidelijk en gemakkelijk door via ons platform. Zo vindt u snel een passende boekhouder voor uw onderneming!

Vind een boekhouder