Schiedam

Administratiekantoor of boekhouder in Schiedam

Op zoek naar een administratiekantoor of boekhouder in Schiedam? Wij helpen u graag verder! Bij ons vraagt u in drie eenvoudige stappen offertes aan bij de boekhouders uit ons netwerk in de regio Schiedam. Start vandaag nog en vul gratis uw gegevens in!

Vraag hier uw gratis offertes aan

Drie stappen naar een succesvolle samenwerking

Hoe gaat het in zijn werk? Bij Vindmijnboekhouder koppelen we door middel van drie stappen uw bedrijf met de juiste boekhouder. Dit zijn altijd boekhouders gelegen in de aangegeven regio. Allereerst vragen wij u zo specifiek mogelijk de bedrijfsgegevens in te vullen op ons formulier. Zodra u het formulier hebt verzonden ontvangt een bevestigingsmail. In deze mail wordt toegelicht welke boekhouders er door ons zijn benaderd. Vervolgens is het een paar dagen wachten en voordat u het weet verschijnen er op maat geleverde aanbiedingen in uw mailbox. Aan u de keuze aan welke boekhouder u uw administratie wilt uitbesteden. Kies de partij waarbij u zich het meest op uw gemak voelt. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol.

Werkzaamheden boekhouders in Schiedam

Waar de boekhouders uw bij kunnen helpen:

- de belastingaangifte;
- de salarisadministratie;
- de algemene bedrijfsadministratie;
- het opstellen van jaarrekening.

Naast deze werkzaamheden zijn er nog genoeg andere dingen waarbij onze boekhouder u bij kunnen helpen. Bespreek samen wat er allemaal mogelijk is. Schroom niet en neem contact met ze op.

In elk postcodegebied actief
Vindmijnboekhouder is een zelfstandig internetplatform. Onze specialiteit ligt bij het koppelen van vraag en aanbod tussen boekhouders en ZZP-ers of MKB-ers die op zoek zijn naar een boekhouder in hun eigen regio. Niet alleen in Schiedam bieden wij een breed scala aan boekhouders. Over geheel Nederland beschikken wij in elk postcodegebied over minimaal één en maximaal vier boekhouders of administratiekantoren. Neem een kijkje tussen onze locaties. Vragen over de locaties of andere zaken? Neem gerust contact met ons op.

Vind mijn boekhouder

In drie simpele stappen ontvangt u (maximaal) 4 offertes of aanbiedingen van boekhouders uit uw eigen regio ! 

Klik hieronder op Aanvragen en start met het ontvangen van gratis offertes van boekhouders bij u uit de buurt.

Aanvragen
Ik ben boekhouder

U kunt dagelijks interessante aanvragen ontvangen van bedrijven uit een door u gekozen postcode gebied. Deze bedrijven zijn op zoek naar een (nieuwe) boekhouder en u kunt per ontvangen aanvraag een passende offerte of aanbieding uitbrengen.Aanmelden Lees verder
Contactgegevens
Postbus 81,
4920 AB Made
info@vindmijnboekhouder.nl